دکتر یعقوبی:

محموله‌های اهدایی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان به مناطق سیل‌زده ارسال شد

تصویر مطلب محموله‌های اهدایی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان به مناطق سیل‌زده ارسال شد
  • شنبه 9 فروردین 1399
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان از ارسال محموله‌های اهدایی این دانشگاه برای کمک به مناطق سیل زده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد سیرجان، دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان ضمن ابراز همدردی با مردم سیل زده جنوب کشور به ویژه مردم شهرستان کهنوج گفت:دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به رسالت اجتماعی خود دانشگاهی مردمی و در خدمت مردم است.

وی اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی در شرایط سخت در کنار مردم است و این را جزء فلسفه وجودی خود می‌داند که به مردم خدمت کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان افزود: این دانشگاه آمادگی دارد تا با اعزام نیروی انسانی به صورت جهادی به سیل‌زدگان کمک و امدادرسانی کند.

مجید فنایی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان گفت: با هدف کمک‌رسانی و تأمین بخشی از نیازهای اولیه‌ مردم آسیب‌دیده از سیل در جنوب استان کرمان، کمک‌های اهدایی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه بسته بندی و آماده ارسال شدند.

وی اظهار داشت: این کمک ها شامل انواع کنسرو، آب‌معدنی، برنج، روغن، مواد شوینده و دیگر اقلام ضروری است.

فنایی محموله‌ اهدایی را به ارزش بالغ‌ بر 200 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: امیدوارم این کمک‌ها در راستای کاهش آلام هموطنان عزیز سیل‌زده مؤثر باشد.