بهره‌برداری از نقاهتگاه جنوب استان تهران در دانشگاه آزاد ورامین-پیشوا

تصویر مطلب بهره‌برداری از نقاهتگاه جنوب استان تهران در دانشگاه آزاد ورامین-پیشوا
  • دوشنبه 11 فروردین 1399
نقاهتگاه دویست تختخوابی جنوب استان تهران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نقاهتگاه دویست تختخوابی با حضور دکتر آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، ائمه جمعه، فرمانداران، نیروهای نظامی و انتظامی، شهرداران و اعضای شوراهای اسلامی و دیگر مدیران و مسئولان شهری و دانشگاهی جنوب استان تهران، در سالن های ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا به بهره برداری رسید.

دکتر آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران پس از بازدید از سالن های تجهیزشده، ضمن تشکر از همکاری شهرستان های جنوب شرق استان تهران برای راه اندازی این مجموعه نقاهتگاهی، خاطرنشان کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص همراهی و مشارکت میدانی کلیه سازمان‌ها و دستگاه‌ها، دانشگاه آزاد اسلامی همه سالن های ورزشی خود در استان تهران را در اختیار ستادهای مقابله با ویروس کرونا قرار داده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با بیان اینکه این دانشگاه در سطح استان تهران ۲۹۰۰ تختِ در حال انتظار را پیش‌بینی کرده است، افزود: از این‌نقاهتگاه‌ها به‌عنوان فضاهای در حال انتظار یاد می‌شود و ممکن است مورد استفاده قرار نگیرند ولی تاکنون ۴۵۰ الی ۵۰۰ تخت عملیاتی شده است.

وی ادامه داد: 8 کمیته ذیل ستاد مقابله با کرونا در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران تعریف شده و ایجاد فضاهای مورد نیاز نیز جزو وظایف کمیته پشتیبانی قرار گرفته است‌.

دکتر آقامیری در خاتمه عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی تلاش می‌کند در کنار مسئولان منطقه‌ای وظیفه خود را برای جلوگیری از گسترش بیماری کرونا به نحو مطلوب به‌عمل آورد و به همین منظور ایجاد نقاهتگاه در این منطقه و دیگر شهرستان‌ها آغاز شده است.