دکتر نجفی خبر داد

برگزاری کلاس های آموزش مجازی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان

تصویر مطلب برگزاری کلاس های آموزش مجازی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان
  • یکشنبه 17 فروردین 1399
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان تاکید کرد: در حال حاضر کلاس های آموزش مجازی در تمام واحدهای استان در حال برگزاری است.

دکتر پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برگزاری کلاسهای مجازی برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: براساس دستورالعمل های صادره از سوی سازمان مرکزی کلاسهای مجازی از اسفند ماه سال گذشته در سطح واحدهای استان برگزار شد.

وی با بیان اینکه آموزش مجازی برای دانشجویان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان به تدریج از اسفندماه سال پیش گسترش کمی و کیفی داشته است، گفت: در حال حاضر این کلاسها در تمام واحدهای سطح استان در حال برگزاری است و دانشجویان می توانند از محتوای این کلاسها استفاده کنند.

دکتر نجفی با بیان اینکه درایام تعطیلات عید سال جاری نیز کلاسهای مجازی در سطح واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی فعال بود، اظهار داشت: مسئولان واحدهای دانشگاه به صورت مداوم و با فعالیت شبانه روزی در حال ارتقای کیفیت برگزاری کلاسها هستند تا دانشجویان از این جهت با مشکلی مواجه نشوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان افزود: آموزشهای متعدد و جلسات کارشناسی پی درپی برای مسئولان برگزاری کلاسهای مجازی برگزار شد تا دانشگاه بتواند با استفاده از تمام ظرفیت های خود مطلوب ترین خدمات را به دانشجویان ارائه دهد.

وی با بیان اینکه برگزاری کلاسهای مجازی یک فرصت برای دانشگاه آزاد اسلامی محسوب می شود، خاطرنشان کرد: ما باید بتوانیم از این فرصت به نحو مطلوب استفاده کرده و در آینده از کلاسهای مجازی به عنوان فضای کمک آموزشی و تکمیلی استفاده کنیم. البته دانشگاه آزاد اسلامی در این مورد بسیار خوب عمل کرده است.

دکتر نجفی با بیان اینکه در بحث مقابله با ویروس کرونا دانشجویان، بسیج دانشجویی و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان بسیار فعال بوده اند، گفت: در این زمینه فعالیت هایی از جمله ضبط و پخش کلیپ های آموزشی، کمک به غربالگری، تولید و توزیع مواد ضدعفونی در مناطق محروم و ... توسط مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان صورت گرفته است.

وی در ادامه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در بحث دانش بنیان نیز فعالیت هایی جدی درزمینه مقابله با ویروس کرونا انجام داده است، گفت: در این زمینه چند طرح دانش بنیان خوب وجود دارد که امیدواریم بتواند به سلامت مردم کشور کمک کند، از جمله این طرحها می توان به دستگاه های استریل محیط با روشهای لیزری، تولید ماسک، تولید کلیدهای غیرلمسی، تولید دستگاه های غربالگری با توجه به دمای بدن و توجه به گیاهان دارویی در این حوزه اشاره کرد.

وی ابراز امیدواری کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان بتواند در بخش دانش بنیان طرح های مذکور را پیش برده و جهش خوبی به سمت دانشگاه حل مسأله داشته باشد.