با حضور شهردار منطقه 5 تهران

کادر پزشکی و درمانی بیمارستان فرهیختگان تقدیر شدند

تصویر مطلب کادر پزشکی و درمانی بیمارستان فرهیختگان تقدیر شدند
  • سه شنبه 16 اردیبهشت 1399
مراسم تقدیر از کادر پزشکی و درمانی بیمارستان فرهیختگان به عنوان بیمارستان سفید بدون کرونا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم تقدیر از کادر درمان و اعلام بیمارستان فرهیختگان به عنوان بیمارستان سفید بدون کرونا، صبح امروز با حضور دکتر علی سروری مجد مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس فریدون حیدری شهردار منطقه 5 تهران، دکتر سیدمحمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و جمعی از مدیران دانشگاهی و کادر درمانی در بیمارستان فرهیختگان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، پیام قدردانی دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به کادر پزشکی و درمانی بیمارستان فرهیختگان، توسط دکتر غلامرضایی رئیس بیمارستان قرائت شد.

در متن پیام معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

«همکاران ارجمند و مدافعان سلامت در عرصه های درمانی دانشگاه آزاد اسلامی

در اواخر سال گذشته بیماری همه گیر کووید ۱۹، باعث تغییرات عظیمی در عرصه های سلامت جهانی شد و از طرفی در کشور عزیزمان در این ایام‌ شاهد از خودگذشتگی و ایثار بزرگ مردان و بزرگ زنانی بودیم که همچون دوران دفاع مقدس پا به عرصه نبرد گذاشتند و از جان و سلامت هموطنان دفاع کردند.

دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این یاری رسانی به عنوان یکی از نهادهای علمی و اجتماعی از روز های ابتدایی شیوع این بیماری در کنار هموطنان حضور داشت.

بدین وسیله از همکاران شریف و ارجمند و ایثارگران مبارزه با ویروس کرونا در عرصه های درمانی دانشگاه آزاد اسلامی از اینکه در این شرایط دشوار، خطرات احتمالی را به جان خریده و با از خود گذشتگی به میدان مبارزه با ویروس کرونا و کمک به بیماران آمدند صمیمانه قدردانی کرده و آرزوی سلامتی، سعادت و موفقیت شما عزیزان و بهبودی کامل بیماران از درگاه خداوند متعال خواستارم.»

همچنین دکتر آقامیری در سخنانی با قدردانی از زحمات و خدمات کادر درمانی دانشگاه آزاد اسلامی در ارائه خدمات به بیماران کرونایی، اظهار داشت: اگر در مبارزه با ویروس کرونا ایثار و از خودگذشتگی پرستاران و کادر درمانی نبود، امروز کشور ما هم شرایط خوبی از نظر آمار جان باختگان نداشت. البته آمار کنونی هم متأثرکننده است و همگی باید تلاش کنیم تا کمتر شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران خاطرنشان کرد: ویروس کرونا امتحان سخت بشریت در قرن بیست و یکم بود به طوریکه علم بشر را تحقیر و تهدید کرد و چنان بحرانی در جهان به وجود آورد که کرونا اولویت اول کشورها شد و اقتصاد، سیاست و دیگر مسائل در اولویت های دیگر قرار گرفت. این موضوع نشان داد که بشر از نظر علمی هنوز در ابتدای راه است و هیچ گاه فکر نمی کرد در مقابل یک ویروس آنقدر ضعیف باشد که نتواند با آن مقابله کند.

وی ادامه داد: با شیوع ویروس کرونا در کشور، روحیه ازخودگذشتگی و انسان‌دوستی بار دیگر در کشور ما زنده شد و کادر پزشکی و درمانی و حتی کارکنان بخش های خدماتی بیمارستان ها در خط مقدم این جبهه قرار داشتند. دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران نیز سه بیمارستان بوعلی، امیرالمومنین (ع) و فرهیختگان را به پذیرش و مداوای بیماران کرونایی اختصاص داد.

دکتر آقامیری با ابراز خرسندی از اعلام بیمارستان فرهیختگان به عنوان «بیمارستان سفید بدون کرونا»، گفت: با کاهش مبتلایان و بیماران کرونایی در کشور، در بیمارستان فرهیختگانبه عنوان یکی از از سه بیمارستان دانشگاه آزاد اسلامی، خوشبختانه وضعیت سفید حاکم شد. در بیمارستان بوعلی تنها یک بخش به بیماران کرونایی اختصاص دارد و بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) به دلیل کمبود بیمارستان در مناطق 16 و 19 ، همچنان درگیر کروناست و به این بیماران خدمات‌رسانی می کند.

در ادامه، دکتر حمیدرضا غلامرضایی رئیس بیمارستان فرهیختگان با تبریک روز جهانی ماما و قدردانی از تلاش کادر درمان این بیمارستان در مقابله با ویروس کرونا، گفت: بیمارستان فرهیختگان 21 بهمن سال 97 با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر ولایتی رئیس هیات مؤسس و هیات امنا دانشگاه و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به بهره‌برداری رسید که تا اسفندماه سال 98 ، در این بیمارستان بیش از 12 هزار ویزیت، 1300 عمل جراحی و 1000 آندوسکوپی انجام شده و تمامی بخش ها در حال فعال شدن بود که با شیوع ویروس کرونا در کشور و با نظر دکتر نفر، دکتر آقامیری و دکتر ابطحی، قرار شد بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران برای کمک به این بحران وارد عمل شوند.

وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع، بخش های زنان، اطفال، جراحی و داخلی بیمارستان فرهیختگان به حالت تعلیق درآمد و با ایجاد مسیر خاکستری و ICU ویژه کرونا، این بیمارستان ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران کرونایی را به طور رسمی آغاز کرد.

دکتر غلامرضایی خاطرنشان کرد: بیمارستان فرهیختگان از بحران کرونا به عنوان فرصت استفاده کرد و توانست ضمن ارائه خدمت به بیماران، توانمندی خود را ارتقا دهد. در این مدت 2 هزار بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان فرهیختگان ویزیت شدند. حدود 200 نفر (10 درصد) آنها نیاز به بستری داشتند و خوشبختانه حدود 90درصد از این بیماران بهبود یافتند. همچنین 51 نفر از پرسنل و کادر درمانی این بیمارستان درگیر کرونا شدند و به جز شهید دکتر فتح‌الهی، همگی این بیماران بهبود یافتند.

رئیس بیمارستان فرهیختگان با بیان اینکه در این بیمارستان 500 آزمایش CPR و 1800 سی‌تی‌اسکن ریه انجام شده است، گفت: بخش دیالیز و داروخانه بیمارستان فرهیختگان در این مدت فعال بود و با رعایت پروتکل های بهداشتی، به ارائه خدمات می پرداخت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بیمارستان فرهیختگان علاوه بر بهره‌مندی از کمک های خیرین و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، از برنامه های تقویت روحیه که توسط شهرداری منطقه 5 اجرا شد نیز برخوردار بود.