کسب رتبه برتر چهارمین جشنواره ملی ایثار توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز

تصویر مطلب کسب رتبه برتر چهارمین جشنواره ملی ایثار توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز
  • دوشنبه 29 اردیبهشت 1399
دانشجوی دکتری تخصصی معماری  دانشگاه آزاد  اسلامی واحد شیراز در چهارمین جشنواره جایزه ملی ایثار حائز رتبه برتر  علمی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شیراز، محمد حسین جوانمردی دانشجوی دکتری تخصصی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در چهارمین جشنواره جایزه ملی ایثار حائز رتبه برتر علمی شد.

وی در دوران تحصیل و دانشجویی در زمینه های مختلف پژوهشی، فرهنگی و ورزشی فعالیت داشته است که در زمره فعالیت های پژوهشی می توان به ارائه و چاپ بیش از 40 عنوان مقاله های مختلف در مجلات ISI ، علمی پژوهشی، علمی ترویجی و کنفرانس های داخلی و خارجی اشاره کرد.

از دیگر فعالیت‌های این دانشجوی نمونه چاپ 2 عنوان کتاب، ارائه 3 طرح پژوهشی، ثبت 3 ایده صنعتی و ثبت اختراع و همچنین همکاری با مراکز تحقیقات معماری و شهر سازی و شرکت های دانش بنیان است.