معاون توسعه مدیریت و منابع واحد کرج خبر داد

برگزاری بیش از 90 دوره آموزشی کوتاه مدت و ضمن خدمت در واحد کرج

تصویر مطلب برگزاری بیش از 90 دوره آموزشی کوتاه مدت و ضمن خدمت در واحد کرج
  • دوشنبه 29 اردیبهشت 1399
دکتر علیرضا محمدی نژاد گنجی از برگزاری بیش از 90 دوره آموزشی در قالب دوره های آموزشی کوتاه مدت و ضمن خدمت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و سما کرج خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرج، دکتر علیرضا محمدی نژاد گنجی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با اعلام این خبر، گفت: به منظور درآمدزایی و کسب درآمدهای غیرشهریه ای در دانشگاه و با بهره‌گیری از توان و پتانسیل علمی اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در استان البرز دوره های آموزشی کوتاه مدت در واحد کرج و سمای کرج برگزار شد.

وی افزود: در این دوره های کوتاه مدت ضمن کسب درآمد برای واحدهای دانشگاهی، علاقمندان با گذراندن ساعات مشخص آموزشی در زمینه هایی همچون مربیگری دروس تئوری درجه 3،مربیگری والیبال درجه 3 خواهران، مربیگری فوتبال ایران، کارگاه کاربردی آموزش زبان هندی، کارگاه آموزشی حقوق مدنی کاربردی، کارگاه آموزشی حقوق جزای اختصاصی کاربردی، کارگاه آموزش نکات طلایی آزمون اشتمال، آموزش نرم افزار Excel، مقاله نویسی علمی، استانداردهای حسابداری ایران، مقاله نویسی پیشرفته، دوره جامع حسابداری مقدماتی، دوره حسابداری پیشرفته 1، آموزش آباکوس، آموزش نرم افزار Matlab، آشنایی با انواع روشهای رایج بیهوشی، بیهوشی و بی دردی در دامپزشکی و... آموزش دیده و مهارت کسب کردند.

دکتر گنجی در ادامه با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت (درون سازمانی) در واحد کرج و سما کرج گفت: به منظور ارتقای سطح توانمندی های علمی و عملی کارکنان نیز دوره های آموزشی ضمن خدمت با عناوینی از قبیل: ارتقاء فرهنگ کار در دانشگاه، سبک زندگی ایرانی اسلامی، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، نحوه ارزیابی محصولات دانش بنیان، مدیریت وب سایت، طراحی وب سایت با تکنولوژیHTML,CSS CSSPHP ,…، آشنایی با بخشنامه های دانشگاه آزاد اسلامی، آیین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه آزاد اسلامی، کاربرد Excelدر حسابداری، حسابداری قراردادهای بلندمدت، آشنایی با قانون مالیاتهای مستقیم، الزامات کلی عملیات خوب آزمایشگاهی (GLP)، کنترل کیفیت نتایج آزمون کالیبراسیون در آزمایشگاه ، از طریق آنالیز آماری، مبانی مستندسازی و تشریح الزامات سیستم ، مدیریت آزمایشگاه و آشنایی با ضوابط و مقررات آموزشی مقطع دکتری تخصصی و حرفه ای ویژه کارکنان بخش های مختلف این دانشگاه و... در سال 98 برگزار شد و کارمندان متناسب با رسته کاری و پست سازمانی خود آگاهی ها و اطلاعات اجرایی و اداری خود را به روز کردند.