عضو هیأت علمی واحد ایلام، رئیس مراکز رشد منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی شد

تصویر مطلب عضو هیأت علمی واحد ایلام، رئیس مراکز رشد منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی شد
  • دوشنبه 29 اردیبهشت 1399
عضو هیأت علمی و رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی ایلام، به عنوان رئیس مراکز رشد منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد ایلام، دکتر مهرداد طهماسبی عضو هیات علمی و رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی ایلام، به عنوان رئیس مراکز رشد منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد.

منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی شامل استان های ایلام، کردستان ، همدان و کرمانشاه است.

دکتر مهرداد طهماسبی عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام و مدیر مرکز رشد دانشگاه است که بیش از 10 سال سابقه مشاوره صنعتی و کارآفرینی، حضور و کسب دانش و تجربه صنعتی در کشورهای مالزی، ژاپن و مجارستان را داراست.

وی پیش از این رئیس هیات امنای کلینیک کسب و کار شهرک‌های صنعتی استان ایلام، کارشناس پایه یک سازمان نظام مهندسی و متخصص اندازه گیری و صحه گذاری پروژه های بهینه سازی انرژی بوده است.