برگزاری طرح رزمایش کمک مومنانه توسط بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی کرج

تصویر مطلب برگزاری طرح رزمایش کمک مومنانه توسط بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی کرج
  • سه شنبه 30 اردیبهشت 1399
مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از برگزاری طرح رزمایش کمک  مومنانه این دانشگاه ویژه ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، دکتر یعقوب فتحی مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، گفت: مرحله اول رزمایش همدلانه و کمک مؤمنانه با حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده در ایام کرونا با مشارکت کمیته امداد حضرت امام (ره) و با استقبال اساتید بسیجی واحد کرج در اختصاص وجه نقدی برگزار شد.

وی با اشاره به اجرای سه مرحله ای این رزمایش ادامه داد: در مرحله دوم دو هزار عدد ماسک با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج تهیه و در سطح بیمارستان های شهرستان توزیع شد.

دکتر فتحی اظهار داشت: در مرحله سوم نیز 80 بسته حمایتی مواد غذایی با مشارکت سازمان بسیج اساتید استان البرز و نهاد مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج تهیه و در بین اقشار نیازمند جامعه توزیع شد.