در نشستی با مدیران مجموعه‌های فناور در واحد کرج تأکید شد

حمایت ویژه از فعالیت‌های واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب حمایت ویژه از فعالیت‌های واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی
  • سه شنبه 30 اردیبهشت 1399
روند شکل‌گیری فعالیت های علمی و تولیدی مجموعه‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در نشستی با مدیران این مجموعه ها، تشریح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، نشست مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با مدیران مجموعه‌های فناور با حضور دکتر مصطفی مبلغی رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان البرز، دکتر حامد ثابت سرپرست معاونت پژوهش و فناوری واحد کرج، دکتر علیرضا محمدی نژاد گنجی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع و جمعی از مسئولان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در این نشست، ضمن تشریح برخی سیاست های حمایتی دانشگاه آزاد اسلامی از واحدهای فناور، به بررسی راهکارهای مرتبط با سیاست های درآمدزایی و کاهش وابستگی به شهریه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج پرداخته شد.

دکتر مبلغی دبیر هیأت امنای استان البرز در ابتدای جلسه نحوه حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز از فعالیت مجموعه های فناور را عنوان کرد و گفت: براساس برنامه های ابلاغی از سوی سازمان مرکزی دانشگاه، توسعه فناوری و نوآوری در دستور کار هیات رئیسه دانشگاه قرار داشته و اینگونه فعالیت ها مورد حمایت ویژه استان البرز است.

در ادامه دکتر ثابت با بررسی تاریخچه تاسیس مرکز رشد این واحد، وضعیت فعالیت های مجموعه های فناور مستقر در مرکز رشد و مهمترین اهداف تاسیس سرای نوآوری فناوری مواد را تشریح کرد و توضیحاتی پیرامون روند رسیدگی به امور مجموعه های فناور در استان البرز و واحد کرج ارائه کرد.

دکتر گنجی معاون توسعه مدیریت و منابع این دانشگاه نیز در ادامه به تشریح حمایت‌های دانشگاه از فعالیت های علمی و تولیدی مجموعه های فناور در راستای کاهش وابستگی به شهریه پرداخت.

سپس مدیران مجموعه های فناور به ارائه نکاتی درخصوص امکان ارائه خدمات حقوقی و مالی، برگزاری استارت‌آپ‌ها و... بیان کرده و پس از بحث و بررسی پیرامون مسائل مطرح شده، بر لزوم پیگیری مجموعه‌های فناور در این موارد تاکید شد.

گفتنی است، در حال حاضر 8 هسته فناور ،17 واحد فناور و 8 شرکت دانش بنیان در مرکز رشد واحد کرج مستقر هستند و طرح تاسیس و راه اندازی سرای نوآوری واحد با موضوع تخصصی فناوری مواد در آخرین جلسه شورای معاونت تحقیقات، فناوری ونوآوری به تصویب رسیده و مقدمات تاسیس آن در حال انجام است.