طی پیامی

دکتر کلانتری درگذشت دکتر طباطبایی را تسلیت گفت

تصویر مطلب دکتر کلانتری درگذشت دکتر طباطبایی را تسلیت گفت
  • جمعه 2 خرداد 1399
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی درپیامی درگذشت حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید احمد طباطبایی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی درگذشت حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید احمد طباطبایی را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

در واپسین ایام ماه مبارک رمضان خبر رحلت جانسوز همکار گرامی حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید احمد طباطبایی موجب تاثر و تاسف اینجانب و همکاران خدمتگزار در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گردید.

ضمن عرض تسلیت مصیبت فقدان آن عزیز به خانواده محترم ایشان و همه همکاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد برای آن مرحوم غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و اجر از پیشگاه خداوند کریم مسالت می نمایم.

ابراهیم کلانتری

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی