با صدور پیامی

تصویر مطلب دکتر طهرانچی درگذشت نماینده ریاست عالی دانشگاه در تشکل‌های استان یزد را تسلیت گفت
  • شنبه 3 خرداد 1399
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی درگذشت حجت الاسلام والمسلمین دکتر طباطبایی نماینده ریاست عالی دانشگاه در تشکل‌های استان یزد را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی درگذشت حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید احمد طباطبایی نماینده ریاست عالی دانشگاه در تشکل‌های استان یزد و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

انالله و اناالیه راجعون

خانواده محترم شادروان حجت الاسلام و المسلمین دکتر طباطبایی

سلام علیکم

درگذشت استاد ارجمند حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید احمد طباطبایی از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد و نماینده ریاست عالی دانشگاه در تشکل‌های استان موجب تاسف و تالم گردید.

اینجانب، این ضایعه را به شما و همکاران ایشان تسلیت گفته و از خداوند رحمان و غفار برای آن مرحوم، غفران و رحمت واسعه الهی و برای سایر بازماندگان صبرجزیل و سلامتی مسئلت دارم.

محمدمهدی طهرانچی