دکتر کلانتری خبر داد

کاشت بوته رزماری در زمین‌های تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

تصویر مطلب کاشت  بوته رزماری در زمین‌های تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
  • سه شنبه 6 خرداد 1399
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک از کاشت 2 هزار بوته رزماری در زمین‌های تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اراک، دکتر حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در حاشیه بازدید از زمین های کشاورزی از کاشت 2 هزار بوته رزماری در زمین‌های تحقیقاتی این دانشگاه خبر داد و گفت : از ۸ ماه گذشته ۱۳ هکتار از زمین های زراعی دانشگاه به سیستم آبیاری تحت فشار تجهیز شده و در حال حاضر ۳۳ هکتار زمین تحت فشار داریم که ۵ هکتار آن به کاشت گیاهان دارویی اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه در چند روز گذشته ۲ هزار بوته رزماری در ۴۵۰۰ متر مربع از زمین های دانشگاه غرس شده، افزود: کشت گل محمدی، نعناع فلفلی، کدو پوست کاغذی و... از جمله این گیاهان است که با هدف فرآوری گیاهان تولید شده به صورت دمنوش و چاشنی غذایی و عرقیات گیاهان دارویی توسط شرکت دانش بنیان گیاهان دارویی دانشگاه انجام می شود.

رئیس دانشگاه آزاداسلامی اراک با بیان اینکه برداشت گل محمدی از مزارع دانشگاه آغاز شده،گفت: امیدواریم در سال‌های آتی بتوانیم مقدار زمین‌های بیشتری را به کشت گیاهان دارویی اختصاص داد و جامعه از مزایای این محصولات بسیار با ارزش بهره‌مند شود.