دانشگاه استاد فرشچیان با فرهنگستان هنر تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد

تصویر مطلب دانشگاه استاد فرشچیان  با فرهنگستان هنر تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد
  • چهارشنبه 7 خرداد 1399
تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان و فرهنگستان هنر به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان و فرهنگستان هنر به منظور تهیه، ثبت و انتشار تاریخ شفاهی هنرهای سنتی ایران به امضا رسید.

این تفاهم‌نامه با حضور دکتر بهمن نامورمطلق سرپرست واحد فرشچیان و علیرضا اسماعیلی سرپرست فرهنگستان هنر، در محل حوزه ریاست فرهنگستان هنر به امضا رسید و به مدت دو سال اعتبار دارد.

ثبت و مستندسازی تاریخ شفاهی هنرهای سنتی ایران، ثبت حافظه تاریخی و خاطرات پیشکسوتان هنرهای سنتی، انجام مصاحبه‌های اختصاصی، برنامه‌ریزی برای انتشار مکتوبات تخصصی در این حوزه و... از جمله موارد این تفاهم‌نامه است.

گفتنی است امضای این تفاهم‌نامه همکاری؛ در راستای اجرایی شدن فعالیت‌های دبیرخانه ثبت تاریخ شفاهی دانشگاه آزاد اسلامی است که مسئولیت اجرایی آن طی حکمی از سوی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی به واحد هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان واگذار شده است.