در پی انتخاب به عنوان نماینده مجلس شورای اسلامی

تصویر مطلب دکتر طهرانچی از خدمات دکتر مرادیان و آقای توانگر در دوره مسئولیت دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر کرد
  • چهارشنبه 7 خرداد 1399
دکتر طهرانچی در نامه هایی جداگانه از زحمات و خدمات دکتر مرادیان و آقای توانگر در دوران مسئولیت در دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پی انتخاب دکتر کیوان مرادیان کوچکسرایی (سرپرست اداره کل امور اداری و منابع انسانی) و آقای مجتبی توانگر (رئیس مرکز رسانه و نشر علمی) به عنوان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم، از زحمات و تلاش های آنان در دوران مسئولیت در دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر و تشکر کرد.

در متن پیام های دکتر طهرانچی آمده است:

سلام علیکم

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات از درگاه خداوند منان و تبریک عید سعیدفطر، جشن بندگی خداوند باریتعالی و همچنین انتخاب شایسته جنابعالی به عنوان نماینده محترم مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم، بدینوسیله از زحمات و تلاش های آن جناب در دوران مسئولیت تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است با اتکال به درگاه ذات اقدس احدیت، در راه خدمت به اسلام و اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی و تلاش در راستای سربلندی دانشگاه آزاد اسلامی موفق و مؤید باشید.

محمدمهدی طهرانچی