با صدور پیامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب دکتر قالیباف به ریاست مجلس را تبریک گفت

تصویر مطلب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب دکتر قالیباف به ریاست مجلس را تبریک گفت
  • پنج شنبه 8 خرداد 1399
دکتر طهرانچی با صدور پیامی، انتخاب دکتر قالیباف به ریاست مجلس شورای اسلامی را به وی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، انتخاب دکتر قالیباف به ریاست مجلس شورای اسلامی را تبریک گفت.

در متن پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر محمد باقر قالیباف

انتخاب شایسته جنابعالی را به عنوان رئیس محترم مجلس شورای اسلامی که حاکی از نگاه مدبرانه و جهادی نمایندگان محترم مجلس یازدهم است را به مردم عزیز ایران اسلامی و جنابعالی تبریک و تهنیت عرض می کنم.

جامعه ما امروز بیش از گذشته نیازمند قوی تر شدن در عرصه های علمی و فناوری است. امیدوارم با شناخت دیرینه ای که از شما دارم فضای جهش علمی و فناورانه که بستر ساز اقتصاد مقاومتی و اقتدار ملی است بیش از پیش در راستای اهداف مقدس امام راحل ره و مقام معظم رهبری مدظله العالی فراهم تر گردد.

محمد مهدی طهرانچی