به ریاست دکتر نگاهداری

نخستین جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد

تصویر مطلب نخستین جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد
  • یکشنبه 11 خرداد 1399
نخستین جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به ریاست دکتر نگاهداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به ریاست دکتر بابک نگاهداری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با حضور معاونان، رؤسای دانشکده ها و بیمارستان‌ها، مدیرکل حراست، اداری و مالی در سالن جلسات ستاد برگزار شد.

دکتر نگاهداری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در این جلسه گفت: تمامی افراد باید با برنامه ریزی و استفاده بهینه از منابع و امکانات در اداره و مدیریت درون سازمانی در راستای سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی گام بردارند و با برنامه ریزی صحیح به رفع چالش های موجود و در نهایت ارتقای کارایی و اثربخشی فعالیت‌های حوزه تحت سرپرستی خود توجه کنند.

در این جلسه تمامی مسئولان تمامی بخش ها ضمن ارائه گزارش کارکرد حوزه مربوطه به بیان چالش ها و مشکلات پیش رو پرداختند.

همچنین مقرر شد جلساتی جداگانه با کلیه دانشکده ها و بیمارستانها در روزهای آینده تشکیل شود.