تأسیس بانک اطلاعات دانش پژوهان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی البرز

تصویر مطلب تأسیس بانک اطلاعات دانش پژوهان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی البرز
  • دوشنبه 12 خرداد 1399
در گردهمایی اساتید مشاور و اعضای ستاد شاهد و ایثارگران استان البرز مقرر شد، بانک اطلاعات دانش پژوهان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی البرز تأسیس شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرج، ستاد شاهد و ایثارگران استان البرز با حضور اعضای ستاد، مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، مسئولان بنیاد امور شاهد و ایثارگران البرز و اساتید مشاور دانشگاه آزاد اسلامی این استان به‌منظور بررسی مسائل مالی، آموزشی، رفاهی و علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر تشکیل جلسه داد.

در این نشست پس از بررسی مسائل مطرح‌شده با توجه به اهمیت فعالیت‌های دانش‌بنیان در سیاست‌گذاری‌های دانشگاه آزاد اسلامی در استان البرز مقرر شد، بانک اطلاعات دانش‌پژوهان و محققان دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی البرز تأسیس و پس از تأیید ایده‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی کاربردی این دانشجویان در کمیته‌های تخصصی واحدهای دانشگاهی، طرح‌های مذکور به‌منظور جذب حمایت‌های مالی به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد امور شاهد و ایثارگران استان البرز ارسال شود.

همچنین مسائل و مشکلات مالی و آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر نیز در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت و در پایان مقرر شد مشکلات خاص این دانشجویان پس از بررسی و تأیید امور شاهد و ایثارگران دانشگاه، جهت بررسی‌های تکمیلی و حمایت‌های کمیسیون موارد خاص بنیاد شهید البرز به این سازمان ارسال شود.

در این نشست همچنین مصوب شد بر اساس عملکرد کلاس‌های تقویت بنیه علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر در این استان، بودجه لازم از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز تأمین شود.