با همکاری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و واحد خمینی شهر

وبینار شناخت ویروس کرونا و مدیریت استرس در دوران قرنطینه برگزار شد

تصویر مطلب وبینار شناخت ویروس کرونا و مدیریت استرس در دوران قرنطینه برگزار شد
  • دوشنبه 12 خرداد 1399
با همکاری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر وبینار شناخت ویروس کرونا و مدیریت استرس در دوران  قرنطینه شیوع آن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر شهرزاد خاکپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از برگزاری وبینار شناخت ویروس کرونا و مدیریت استرس در دوران قرنطینه شیوع آن با همکاری باشگاه های پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر خبر داد.

وی گفت: این وبینار با سخنرانی دکتر شقایق یزدانی نیشابوری، متخصص ویروس شناسی پزشکی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد.

دکتر یزدانی نیشابوری با بیان نکاتی در مورد شناخت ویروس کرونا و به ویژه مدیریت استرس در دوران قرنطینه گفت: عموم افراد با رعایت نکات بهداشتی، روال زندگی خود را ادامه دهند، انجام فعالیت بدنی و حرکات نرمشی ساده در خانه باعث افزایش سطح هورمون‌های آندورفین و سروتونین شده و موجب احساس آرامش بیشتر فرد می شود.

دکترسیدمهدی بهاری زاده رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر نیز اظهار امیدواری کرد تا ارائه آموزش های لازم برای قشر جوان در خصوص شناخت ویروس کرونا و مهارت مدیریت استرس بتواند به ارتقای سلامت جامعه کمک کرده و با کسب اطلاعات جدید درارتباط با ویروس کرونا، دوران قرنطینه با حداقل استرس سپری شود.

به گفته دکتر خاکپور این وبینار در بستر مجازی توسط مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر برگزار شد و امکان تداوم برگزاری وبینارهای مشترک با باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد خمینی شهر، در ایامی که امکان برگزاری حضوری با محدودیت مواجه است، وجود دارد.

انتهای پیام