تصویر مطلب کلنگ احداث یادمان شهدای جاویدالاثر دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات به زمین زده شد
  • سه شنبه 13 خرداد 1399
مراسم کلنگ زنی یادمان شهدای جاوید الاثر دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات با حضور مسئولان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد محلات، مراسم کلنگ زنی یادمان شهدای جاوید الاثر دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات با حضور دکتر حسین کلانتری خلیل آباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک، دکتر مهدی چنگیزی رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان، هیأت رئیسه و جمعی از اعضای هیأت علمی و کارکنان واحد محلات برگزار شد .

دکتر کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در این مراسم ضمن ادای احترام به شهدا و گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی(ره) و همه شهدا با بیان اینکه تدفین شهدای جاوید الاثر در دانشگاه ها به عنوان یکی از اثرگذارترین برنامه های فرهنگی در دانشگاه ها محسوب می شود، گفت: تدفین شهدا در دانشگاه موجب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه و سطح جامعه می شود.

وی با بیان اینکه شهدا با نثار جان خود امنیت، آسایش، عظمت و اقتدار کشور را بیمه کردند، اظهار داشت: رسالت مهم ما در جامعه زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهداست که ان شاءالله همه ما به این وظیفه خطیر خود عمل کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با اشاره به آغاز پروژه ساخت یادمان شهدا در واحد محلات گفت: دو شهید معظم جاوید الاثر در اسفندماه95 در این دانشگاه آرمیدند و امیدواریم ظرف مدت 5ماه این پروژه راه اندازی شود.

دکتر محمد باقری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات گفت: لازم است همه ما از خود بپرسیم که آیا ما در عمل هم در مسیر صاحبان و خلق‌کنندگان این مناسبت‌ها حرکت می‌کنیم یا خیر؟

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات افزود: شهدای ما نیازی به مراسمات ندارند، چرا که هدف آنان قرب الهی بوده و به آن هم رسیده‌اند و هیچ چیز دیگری جایگزین آن نمی‌شود؛ این ما هستیم که به آن‌ها نیاز داریم و اگر احترامی هم به شهدا و جانبازان گذاشته شود جهت حفظ روحیه جهادی و انقلابی است.