با حکمی از سوی دکتر طهرانچی

سرپرست موقت مرکز جذب وامور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد

تصویر مطلب سرپرست موقت مرکز جذب وامور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد
  • یکشنبه 1 تیر 1399
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی، دکتر ضیایی را به سمت سرپرست موقت مرکز جذب وامور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، دکتر محمدصادق ضیائی را به سمت سرپرست موقت مرکز جذب وامور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

در متن حکم دکتر طهرانچی آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر محمدصادق ضیائی
سلام علیکم

نظر به استعفای برادر ارجمندم جناب آقای دکتر رنجبر از ریاست مرکز جذب وامور هیأت علمی دانشگاه، ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های بی وقفه و زحمات ارزشمند ایشان در شانزده ماه گذشته در جهت ساماندهی و ارتقای انضباط عملکردی آن مرکز، و با توجه به سوابق و تجربیات علمی و اجرایی جنابعالی به عنوان «سرپرست موقت مرکز جذب و امور هیأت علمی آزاد اسلامی» منصوب می شوید.

امید است با اتکال به درگاه ذات اقدس الهی، در راه خدمت به اسلام و اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی موفق و مؤید باشید.

محمدمهدی طهرانچی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین در حکمی دیگری، دکتر محمدصادق ضیائی را به سمت «معاون امور ممیزی، ارتقاء و تبدیل وضعیت مرکز جذب وامور هیأت علمی دانشگاه» منصوب کرد.