تصویر مطلب دو انتصاب جدید در مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی
  • چهارشنبه 4 تیر 1399
رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی طی احکامی مدیران کل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان مرکزی و واحدهای برون مرزی و مستقل را منصوب کرد.

​به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر عنایت الله ملکی تبار رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی در احکام جداگانه ای علیرضا حیدری را به سمت مدیر کل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان مرکزی و عبدالرحیم طاهری را به سمت مدیر کل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات واحد های برون مرزی و واحدهای مستقل دانشگاه منصوب کرد.

دکتر ملکی تبار ضمن تشریح اهداف ایجاد اداره کل نظارت، بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان مرکزی نکاتی را درخصوص واحدهای برون مرزی و واحدهای مستقل ارائه کرد.

وی با اشاره به مقوله نظارت در دانشگاه آزاد اسلامی به اهمیت جایگاه نظارتی و تبیین شرایط خاص آن در برهه حساس کنونی پرداخت و بر سعه صدر در استماع شکایات و انتقادات آحاد جامعه دانشگاهی تأکید کرد.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اجرای دقیق بخشنامه ها و رعایت دستورالعمل های صادره، اظهار داشت: رعایت انصاف و پرهیز از ورود به دسته بندی های سیاسی باید سرلوحه کارمان باشد.