دکتر زارعی تأکید کرد

تولید ایده‌های نو فرهنگی در بستر فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب تولید ایده‌های نو فرهنگی در بستر فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی
  • چهارشنبه 4 تیر 1399
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و قرچک بر تولید ایده‌های نو فرهنگی در بستر فضای مجازی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد ورامین ـ پیشوا، دکتر حامد زارعی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک در جلسه شورای فرهنگی این واحد، با اشاره به شرایط پیش آمده به واسطه شیوع ویروس کرونا و پیامدهای ناشی از آن بر زندگی فردی و اجتماعی گفت: به دنبال تأثیرات و پیامدهای ناشی از این بحران، باید از ظرفیت فضای مجازی به عنوان یکی از جنبه‌های تأثیرگذار زندگی بشر استفاده کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با بیان اینکه ریل گذاری دانشگاه ها و مراکز علمی از حضوری به غیر حضوری تغییر پیدا کرده، افزود: در این وضعیت کنونی، دانشگاه ها می‌توانند به عنوان پیشگام با ارائه راهکارها و تولید ایده های نو فرهنگی ضمن بهره مندی از ظرفیت فضای مجازی به برون رفت از این شرایط کمک کنند.

دکتر زارعی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری اظهار داشت: در گفتمان ‌های ایشان همواره موضوع فضای مجازی از حساسیت بالایی برخوردار بوده که این امر به نوعی بیانگر اهمیت و ضرورت توجه به این عرصه بوده و وظیفه ما این است که ضمن دستور کار قراردادن تولیدات مناسب فرهنگی در بستر فضای مجازی، بخشی از فرمایشات ایشان را محقق کنیم.

وی نیازسنجی و بررسی در زمینه ارائه خوراک غنی و تأثیرگذار فرهنگی در فضای مجازی و کارکردهای آن را ضروری دانست و ادامه داد: لازم است این موضوع بیش از گذشته در دستور کار اعضاء شورای فرهنگی دانشگاه قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و قرچک با اشاره به شعار سال به عنوان «جهش تولید»، گفت: در اولین قدم باید راهکارهای فعالیت و تولیدات فرهنگی به زودی توسط شورای فرهنگی واحد کارشناسی شده و با توجه به اهمیت موضوع با ایده های خلاقانه و جذاب عملیاتی شود.