تصویر مطلب درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در مسابقات جهانی NRCT  و IPITEx
  • چهارشنبه 4 تیر 1399
اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، موفق به کسب ۲ مدال طلا و نقره در مسابقات جهانی NRCT  و IPITEx  در تایلند شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر شهرزاد خاکپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، گفت: شکوفه بیرانوند و مینو فرخی از دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران موفق به کسب مدال طلا و نقره و جایزه ویژه در مسابقات جهانی NRCT و IPITEx در کشور تایلند در سال 2020 شدند.

وی اظهار داشت: این دو دانشجو نیز در سال 2019 نیز موفق به کسب مدال طلا در مسابقات جهانی اختراعات کره جنوبی شده بودند.

دکتر خاکپور خاطرنشان کرد: دانشجویان ما بسیار توانمند، با استعداد و با انگیزه هستند. امید است که با حمایت بیشتر دانشجویان از طرف اساتید دانشگاه روز به روز شاهد موفقیت های بیشتر جوانان باشیم.