تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و منطقه ویژه اقتصادی بوشهر امضا شد

تصویر مطلب تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و منطقه ویژه اقتصادی بوشهر امضا شد
  • چهارشنبه 4 تیر 1399
دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در راستای فعالیت‌های علمی و پژوهشی با منطقه ویژه اقتصادی بوشهر تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بوشهر، دکتر اسماعیل عبدالهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه با منطقه ویژه اقتصادی بوشهر با بیان اینکه اتصال مراجع علمی با مجامع صنعتی و تجاری نیاز اساسی و مهم است، گفت: در فرآیند توسعه کشور این اتصال به‌طور کامل و زنجیروار به‌وجود نیامده است.

وی با بیان اینکه بودجه قابل توجهی صرف تحقیقات در کشور می‌شود، اظهار داشت: دانشگاه‌ها باید به دور از نگاه منفعت‌طلبانه و به‌عنوان یک مأموریت اجتماعی به مسائل ورود کنند و چالش‌های پیش روی ساختارهای اقتصادی، صنعتی و تجاری را برداشته و در روال این فرآیند بر بهره‌وری تمرکز کنند.

دکتر عبدالهی ادامه داد: به همین دلیل دانشگاه درصدد است به یک مرکز علمی هدفمند و مسئولیت‌پذیر تبدیل شود تا در سایه تلاش‌های علمی و برنامه تحول خود، دانشگاه کارآفرین، حل مسئله و اجتماعی مدنظر ایجاد شود.

وی با اشاره به انعقاد حدود ۳۰ تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با سایر نهادها یادآور شد: ارائه خدمات فنی و آزمایشگاهی به‌عنوان یک مأموریت جدی در دانشگاه استان تلقی شده و در تلاشیم از این ظرفیت و تجهیزات در خدمت‌رسانی بیشتر به بخش صنعت و اقتصاد استان بهره ببریم.