مهندس بطحائی خبر داد

استقرار سیستم آموزش ترکیبی در مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب استقرار سیستم آموزش ترکیبی در مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی
  • سه شنبه 10 تیر 1399
معاون آموزش های عمومی و مهارتی و رئیس سازمان سما از استقرار سیستم آموزش ترکیبی در سما خبر داد و گفت: از این پس، آموزش در سما تعطیل نخواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از سما، مهندس سید محمد بطحائی معاون آموزش های عمومی و مهارتی و رئیس سازمان سما از استقرار سیستم آموزش ترکیبی در مدارس سما خبر داد و گفت: آموزش دیگر متکی به سیستم چهره به چهره نخواهد بود. در این شیوه، آموزش تعطیل نخواهد شد و مسئولیت اصلی در فرآیند یادگیری بر عهده معلمان خواهد بود؛ از این رو ما باید شرایطی را برای آنان فراهم آوریم که بتوانند مسئولیت خطیرشان را به نحو مطلوب انجام دهند.

وی ادامه داد: شرایط آموزشی فعلی، مهارت های آموزشی پیشین ما را دستخوش تغییر کرده و شرایط پیش رو اقتضا می کند که شیوه ها و روش های آموزشی خود را به روز کنیم و رفتار هوشمندانه ای در پیش بگیریم. مدیران ما باید به دانش و مهارت روز مجهز باشند.

مهندس بطحائی از آموزش نیروی انسانی تا پیش از شروع سال تحصیلی جدید، اجرا و پیاده سازی پلت فرم آموزشی، اجرای دقیق و کم خطای سیستم نظارتی به عنوان زیر ساخت های لازم استقرار نظام آموزشی ترکیبی مطرح کرد.