دکتر فیروزی:

دانشگاه آزاد اسلامی یکی از اثرگذارترین مجموعه‌های آموزش عالی است

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی یکی از اثرگذارترین مجموعه‌های آموزش عالی است
  • سه شنبه 10 تیر 1399
نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از اثرگذارترین مجموعه های آموزش عالی است که در عرصه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ...  بیشترین تاثیر را داشته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد فسا فسا، دکتر حجت الله فیروزی نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی از بخش های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا بازدید کرد.

دکتر فیروزی در این بازدید با تأکید بر کارکردهای مثبت دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور گفت: این دانشگاه یکی از اثرگذارترین مجموعه های آموزش عالی است که در عرصه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ... بیشترین تاثیر را داشته است.

وی اظهار داشت: انجام فعالیت های علمی در ابعاد گسترده، ایجاد مجموعه گردشگری، تفریحی، ورود سرمایه گذار در دانشگاه ها، منابع مالی پایدار جزو ضروریات دانشگاه است.

مهرداد کریمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فسا نیز گفت: راه اندازی فعالیت های جدید جهت ایجاد درآمدهای غیر شهریه ای، مهمترین نیاز دانشگاه برای توسعه دانشگاه و شهرستان است که برای رسیدن به این هدف باید تمامی مسئولان شهرستان همکاری کنند.

گفتنی است؛ دکتر فیروزی و هیأت همراه با حضور در مزار شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس با قرائت فاتحه به مقام شامخ آنها ادای احترام کردند.