مجله نانو ساختار در شیمی رتبه نخست بالاترین ضریب اثربخشی را کسب کرد

تصویر مطلب مجله  نانو ساختار در شیمی رتبه نخست بالاترین ضریب اثربخشی را کسب کرد
  • چهارشنبه 11 تیر 1399
مجله نانو ساختار در شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، رتبه نخست بالاترین ضریب اثربخشی (Impact Factor) در بین مجلات ایرانی را از سوی تامسون رویترز کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شهرقدس، مجله نانوساختار در شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس (Journal of Nanostructure in Chemistry) سال ۲۰۱۰ فعالیت خود را آغاز کرد.

مدیر مسئول این مجله امید مرادی دانشیار گروه شیمی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس و سردبیر مجله کریم زارع است.

این مجله سال ۲۰۱۲ توسط ناشر بین‌المللی Springer منتشر و سال ۱۳۹۴ جزء مجلات مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران قرار گرفت.

مجله نانوساختار در شیمی به‌عنوان نخستین مجله فناوری نانوی ایران از ابتدای سال ۲۰۱۶ در لیست ISI قرار گرفت.

این مجله سال ۲۰۲۰ موفق به اخذ نخستین ضریب اثربخشی از سوی مؤسسه تامسون رویترز آمریکا با IF=۴,۰۷۷ شد که دارای بالاترین ضریب اثر‌بخشی بین مجلات ISI ایران است.

حدود ۷۰درصد اعضای هیئت تحریریه این مجله از استادان برجسته دانشگاهی تراز اول دنیا بوده و بالغ بر ۷۰درصد مقالات چاپ شده در این مجله از کشورهای آمریکا، فنلاند، انگلستان، برزیل، استرالیا، چین، هند، مالزی، آلمان و ... است.

مجله Nano Stracture دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس موفق به کسب برترین مجله با بالاترین ضریب تاثیر ( JCR ۲۰۱۹ IF=۴,۰۲) ) بین مجلات ایرانی از سوی تامسون رویترز شده و رتبه Q۲ را کسب کرده است.

دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهر قدس، ملارد و صفادشت این موفقیت را به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

در متن پیام تبریک آمده است: نظر به موفقیت مجله Nano Stracture دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس که موفق به کسب برترین مجله با بالاترین ضریب تأثیر ( JCR ۲۰۱۹ IF=۴,۰۲) بین مجلات ایرانی از سوی تامسون رویترز شده و رتبه Q۲ را کسب کرده، این موفقیت را به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی و نخبگان و پژوهشگران دانشگاه تبریک عرض می‌کنم.

در این پیام از حمایت‌های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و رئیس دبیرخانه هیئت امنای استان تهران قدردانی شده است.

همچنین دکتر قاسمی پیربلوطی این موفقیت را در پیامی جداگانه به اعضای هیئت تحریریه و امید مرادی مدیر مسئول این مجله که دانشیار گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس است، تبریک گفت.