در شورای مدیریت فعالیت‌های دانش‌بنیان صورت گرفت

موافقت با راه اندازی سرای نوآوری خودرو در دانشگاه آزاد اسلامی کرمان

تصویر مطلب موافقت با راه اندازی سرای نوآوری خودرو در دانشگاه آزاد اسلامی کرمان
  • چهارشنبه 11 تیر 1399
در پنجمین جلسه شورای مدیریت فعالیت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی با راه اندازی سرای نوآوری خودرو در دانشگاه آزاد اسلامی کرمان موافقت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پنجمین جلسه شورای مدیریت فعالیت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

در این جلسه طرح هایی از جمله طرح توجیهی راه اندازی سرای نوآوری بهینه سازی خودرو دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، طرح توجیهی تولید پروتزهای شانه، زانو، مفصل ران و پودر استخوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و طرح توجیهی پوشش‌های کشسان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان (اهرم) بررسی شد که در نهایت طرح توجیهی راه اندازی سرای نوآوری بهینه سای خودرو دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان مورد موافقت قرار گرفت.

همچنین مقرر شد طرح توجیهی تولید پروتزهای شانه، زانو، مفصل ران و پودر استخوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه پس از اعمال موارد اصلاحی در جلسه آتی این شورا مورد بررسی قرار گیرد.

در خصوص طرح توجیهی پوشش‌های کشسان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان (اهرم) مقرر شد، منابع مالی طبق مصوبه استان از سوی استان تأمین شود و معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی همکاری های لازم جهت عقد قرارداد و نحوه مشارکت را انجام دهد.

گفتنی است؛ در این جلسه دکتر سعید آزادیان معاون آموزش های فنی و حرفه ای، مهارتی و کاربنیان سما دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سید احسان شیرنگی مدیرکل اقتصاد دانش بنیان و توسعه سرمایه گذاری دانش بنیان، دکتر قباد بهزادی‌پور مدیرکل امور کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس سیدمحمدجواد صدری مهر مدیرکل تجاری‌سازی و پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر وحید ضرغامی مدیر کل سیاست‌گذاری و نظارت راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی و ... به صورت ویدئو کنفرانس حضور داشتند.