مراسم تکریم و معارفه سرپرست اداره کل گزینش استان تهران برگزار شد

تصویر مطلب مراسم تکریم و معارفه سرپرست اداره کل گزینش استان تهران برگزار شد
  • چهارشنبه 11 تیر 1399
مراسم تکریم و معارفه سرپرست اداره کل گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با حضور دکتر عنایت اله ملکی تبار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم تکریم دکتر سید محمود هاشمی و معارفه دکتر محمدرضا کاشفی نیشابوری سرپرست اداره کل گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با حضور دکتر عنایت اله ملکی تبار مشاور و سرپرست مرکز گزینش دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

مشاور و سرپرست مرکز گزینش دانشگاه در این مراسم تاکید کرد: رعایت اخلاق حرفه ای، استفاده از فناوری های نوین ارتباطی در تایید صلاحیت و گزینش افراد و همچنین حرکت به سمت شایسته سالاری واقعی از سیاست های کلان دانشگاه است.

دکتر ملکی تبار از زحمات موثر دکتر سید محمود هاشمی در دوران مسئولیت در اداره کل گزینش استان تهران تشکر کرد و برای دکتر کاشفی در جایگاه مدیریت گزینش استان تهران آرزوی توفیق کرد.

انتهای پیام /