دکتر برهانی فر خبر داد

کسب ضریب اثربخشی تامسون رویترز توسط مجله ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی کرج

تصویر مطلب کسب ضریب اثربخشی تامسون رویترز توسط مجله ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی کرج
  • یکشنبه 15 تیر 1399
مجله «علوم ریاضی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، موفق به کسب ضریب اثربخشی (Impact Factor) از سوی موسسه تامسون رویترز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرج، دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، گفت: مجله علوم ریاضی (Mathematical Sciences) که جزء مجلات مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران است، در سال ۲۰۰۷ میلادی تأسیس و از سال ۲۰۱۲ میلادی، جهت چاپ در انتشارات بین المللی Springer پذیرفته شد و به دلیل دارا بودن استانداردهای علمی لازم، از ابتدای سال ۲۰۱۶ میلادی در لیست ISI قرار گرفت.

وی ادامه داد: سردبیر این مجله دکتر خسرو مالک نژاد و مدیر مسئول آن دکتر مرتضی خدابین دانشیار آمار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج است.

دکتر برهانی فر با اشاره به اینکه این مجله در سال ۲۰۲۰ موفق به اخذ نخستین ضریب اثربخشی از سوی مؤسسه تامسون رویترز با ضریب اثربخشی (۹۴۵/۰ IF=0.945) برای سال ۲۰۱۹ شد؛ تصریح کرد: مجله مذکور در همین سال توانست رتبه Q2 را نیز کسب کند.

لازم به توضیح است Impact Factor یا ضریب اثربخشی مجلات علمی یک شاخص کمی است که برای ارزیابی، مقایسه و رتبه‌بندی نشریات علمی در رشته‌های مختلف در سطح ملی یا برای مقایسه مجله‌ها در سطح بین‌المللی به کار گرفته می‌شود. این شاخص نشان‌دهنده فراوانی استنادهایی است که در طول یک دوره زمانی مشخص به یک مقاله چاپ شده در یک نشریه داده می‌شود.