امام جمعه نیکشهر: در ایران هیچ فردی مخالف حل مسئله هسته‌ای از طریق مذاکره نیست

تصویر مطلب امام جمعه نیکشهر: در ایران هیچ فردی مخالف حل مسئله هسته‌ای از طریق مذاکره نیست
  • شنبه 22 فروردین 1394
حجت الاسلام لطفیان سرگزی، امام جمعه شهرستان نیکشهر گفت: آن چیزی که ملت ایران با آن مخالف است، زورگویی‌ها و تحمیل‌های دولت آمریکاست که ملت و دولت و هیأت مذاکره کننده در مقابل آن ایستاده است.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام لطفیان سرگزی با تبریک سال جدید به دانشجویان و دانش آموزان، با توجه به نامگذاری امسال به عنوان «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» از سوی مقام معظم رهبری گفت: ملت شریف ایران در کنار دولت و همگام با مسئولان است، دولت و هرچه متعلق به آن است، خدمتگزار ملت و ملت نیز پشتیبان دولت است و تا این هماهنگی میان همه قشر‌ها وجود دارد، جمهوری اسلامی آسیب نخواهد دید.

مسئول دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی نیکشهر در جمع دانشجویان و دانش آموزان شرکت کننده در جشن هسته‌ای و روز ملی فناوری هسته‌ای گفت: تیم هسته‌ای که رئیس جمهور انتخاب کرده انصافاً خوب، امین، مورد قبول و دلسوزند و در حال کار و تلاشند و از این موفقیت تشکر می‌کنیم.

لطفیان سرگزی با حمایت از تیم مذاکره کننده گفت: در ایران هیچ فردی مخالف حل مسئله هسته‌ای از طریق مذاکره نیست. آن چیزی که ملت ایران با آن مخالف است، زورگویی‌ها و تحمیل‌های دولت آمریکاست که ملت و دولت و هیأت مذاکره کننده در مقابل آن ایستاده است. نه مسئولان و نه هیأت مذاکره کننده و نه ملت ایران، مطلقاً زورگویی‌های آمریکا را قبول نخواهند کرد.

امام جمعه نیکشهر با توجه به یک اشتباه رایج مبنی بر اینکه اشخاص قدرتمند، نیازی به حیله‌گری ندارند، افزود : برخی فکر می‌کنند آمریکا با این قدرت سیاسی، اقتصادی و نظامی، احتیاجی به نیرنگ و موذی گری ندارد اما برخلاف این تصور، آمریکایی ‌ها به حیله و فریب نیاز فراوانی دارند.

لطفیان با تأکید بر مراقبت از شگردهای آمریکایی خاطرنشان کرد: آمریکایی ‌ها همیشه در آستانه زمان تعیین شده برای پایان مذاکرات، لحن خود را سخت‌تر، تند‌تر و خشن‌تر می‌کنند تا اهداف خود را محقق کنند که باید مراقب این حیله بود.