برگزاری رویداد آنلاین حل مسأله با موضوع ورزش، تندرستی و فناوری

تصویر مطلب برگزاری رویداد آنلاین حل مسأله با موضوع ورزش، تندرستی و فناوری
  • چهارشنبه 21 آبان 1399
رویداد آنلاین حل مسأله با موضوع ورزش، تندرستی و فناوری با همکاری پارک علم و فناوری و مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی و پارک علم و فناوری دانشگاه در نظر دارند با همکاری برخی از مراکز علمی و ورزشی، رویداد آنلایی را با موضوع ساخت و حمایت از اپلیکیشن های ورزشی برگزار کنند.

این رویداد با عنوان «رویداد آنلاین حل مساله با موضوع ورزش، تندرستی و فناوری» از 25 مهرماه تا 15 آذرماه 1399 با هدف طراحی اپلیکیشن برای شناسایی و ارزیابی حرکات ورزشی برگزار خواهد شد. علاقمندان می توانند طرح های خود را در قالب فیلم و عکس از نمونه اولیه و پروتوتایپ تا 10 آذرماه ارسال کنند.

گفتنی است به اپلیکیشن برتر در هر موضوع جایزه ویژه اهدا خواهد شد و طرح های برتر از حمایت های مالی و معنوی پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد و فرصت مشارکت و عقد قرارداد با مرکز ورزش دانشگاه آزاد اسلامی برخوردار خواهند شد.

علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس Park.iau.ir مراجعه کنند و طرح های خود را به ایمیل varzesh.park@gmail.com ارسال کنند.