با حضور رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب نخستین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس برگزار شد
  • یکشنبه 21 دی 1399
مراسم نخستین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج‌قاسم سلیمانی و چهلمین روزشهادت شهید فخری زاده در دانشگاه آزاد اسلامی با حضور رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شهر قدس، مراسم نخستین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج‌قاسم سلیمانی و چهلمین روز شهادت دانشمند هسته‌ای دکتر فخری‌زاده با حضور آقای سیروس صابری مشاور رئیس دانشگاه و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس برگزار شد.

آقای صابری در این جلسه با تأکید بر جایگاه ویژه سردار سلیمانی در سطح ملی و بین المللی گفت: سردار سلیمانی در دل دشمنان وحشت و در دل دوستان انقلاب و کشورهای منطقه محبت و اتحاد ایجاد کرد. راه شهید سلیمانی ها در ایران ادامه دارد و مردم ما همیشه قدردان شهدا بوده و راه آنان را ادامه می دهند.

وی افزود: 42 سال از عمر انقلاب اسلامی می گذرد و دشمنان نتوانستند خدشه ای به آن وارد کنند، چرا که امثال شهید حججی ها که جنگ تحمیلی را ندیده بودند، انقلاب را بیمه کردند.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به کمک های مومنانه مردم در زمان شیوع ویروس کرونا به یکدیگر گفت: قطعاً ملتی که دارای چنین روحیه ای است، در میدان مبارزه، جهاد و ایثار پیروز خواهد شد.

دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس نیز در این مراسم با بزرگداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی، گفت: سردار حاج قاسم سلیمانی نقش مؤثری در استکبار ستیزی و مبارزه با نفوذ دشمن داشت.

وی با اشاره به درگذشت آیت الله مصباح یزدی گفت: مرحوم آیت الله مصباح یزدی با برگزاری دوره های بصیرتی به نام «طرح ولایت» در دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری گامی مؤثر در تربیت نیروهای جوان انقلابی و بسیجی برداشته است.

در پایان این مراسم از خانواده شهید والامقام سید مهدی ذاکر حسینی، خانواده سردار حاج یدالله کلهر، خانواده شهید مدافع حرم مرتضی ابراهیمی وخانواده شهید مدافع حرم محمد رضا دهقان تجلیل کردند.