تصویر مطلب دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی کرج موفق به کسب رتبه برتر در جشنواره ملی امیرکبیر شد
  • یکشنبه 21 دی 1399
دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج موفق به کسب رتبه برتر پایان نامه کاربردی کارفرمایی در جشنواره ملی امیر کبیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرج، دکتر حامد ثابت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گفت: پایان نامه محمد صادقی دانش آموخته دکتری تخصصی رشته مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با عنوان «اثرمتغیر های جوشکاری مقاومتی فرکانس بالا (HFRW) بر قابلیت جوش پذیری و شکل پذیری لوله های فولادی کم آلیاژ» به عنوان پایان نامه برتر مقطع دکتری جشنواره ملی امیر کبیر برگزیده شد.

وی افزود: این پایان‌ نامه که محصول همکاری مشترک تحقیقاتی دانشگاه و صنعت است در راستای رفع نیاز های فناورانه صنایع کشور انجام شده است.

گفتنی است؛ نتایج این تحقیق در حال حاضر در بخش صنعت بکار گرفته شده که ضمن افزایش راندمان تولید، باعث کاهش ضایعات عملیات جوشکاری و خم‌کاری لوله های تیوب و اتصال فین به تیوب شده است.

جشنواره امیر کبیر با هدف ایجاد ارتباط صنعت و دانشگاه به منظور شناسایی طرح‌های پژوهشی ـ پایان‌نامه‌های و تحقیقات کاربردی و کارفرمایی دانشجویان، استادان و نخبگان علمی به همت جهاد دانشگاهی استان البرز، بنیاد ملی نخبگان استان البرز و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز در سطح ملی و با مشارکت دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز تحقیقاتی و صنعتی برگزار شد.