کوچکی نژاد:

دانشگاه آزاد اسلامی به مشکلات اجتماعی جامعه ورود کند

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی به مشکلات اجتماعی جامعه ورود کند
  • دوشنبه 22 دی 1399
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان باید به مشکلات اجتماعی جامعه ورود کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رشت، جلسه گسترش آموزش و پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با حضور جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی و دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان برگزار شد.

کوچکی نژاد در این جلسه با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی در این استان، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی گیلان باید در حوزه‌ها، مسائل و مشکلات اجتماعی استان پیشرو باشد.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه رشد جمعیتی استان گیلان نسبت به سایر استان‌ها کمتر است، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان باید به مشکلات اجتماعی جامعه ورود کند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به شیوع بیماری کرونا و تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها خاطر نشان کرد: غیرحضوری بودن کلا‌س‌ها کار معلمان و اساتید را ۲ برابر کرده است.

کوچکی‌نژاد با تأکید بر اینکه پیگیری اخذ رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در دستور کار است، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با استفاده از ظرفیت منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی و ارتباطات با کشورهای همسایه شمالی می‌تواند در توسعه رشته‌های علوم پزشکی نقش داشته باشد.