راه‌اندازی نخستین شتاب‌دهنده استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد

تصویر مطلب راه‌اندازی نخستین شتاب‌دهنده استان چهارمحال و بختیاری  در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد
  • یکشنبه 21 دی 1399
نخستین شتاب‌دهنده استان چهارمحال و بختیاری با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و پارک علم و فناوری این استان در واحد شهرکرد راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شهرکرد، جلسه راه‌اندازی نخستین شتابدهنده استان چهارمحال و بختیاری در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد به همت کمیسیون اقتصاد دانش‌بنیان مجلس شورای اسلامی و با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی و پارک علم و فناوری این استان در واحد شهرکرد برگزار شد.

دکتر ابراهیم رحیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری و شهرکرد در این جلسه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با بیش از 10 هزار دانشجو و 125 رشته تخصصی از کاردانی تا دکتری تخصصی، 40 درصد آموزش استان را بر عهده دارد.

وی اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در بخش پژوهشی بر اساس رتبه‌بندی سایمگو ۲۰۲۰، نهمین واحد دانشگاهی بین ۵۱۲ واحد دانشگاهی شناخته شده است.

دکتر رحیمی ادامه داد: چهار پژوهشگر برتر از دو درصد دانشمندان برتر جهان و فناور برتر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد انتخاب شدند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد تصریح کرد: مزرعه 4 هکتاری گیاهان دارویی واحد، 6 تا 7 برابر حالت عادی بازدهی داشته و در این مزرعه، آبیاری به بهترین شکل و کمترین میزان آب مصرفی انجام گرفته است.

بهاره بنی‌طالبی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد نیز گفت: ساخت اپلیکیشن، ایجاد کلکسیون با ۸۰ نوع گیاهان دارویی منحصربه‌فرد در مزرعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، اخذ ۲۰ پروانه بهره‌برداری منابع کشاورزی، ساخت محصولات کارگاهی و گرفتن گارانتی، ساخت کیت تشخیص بیماری کرونا و تولید الکل از فعالیت‌های پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری است.

مصطفی قانعی مشاور کمیسیون اقتصاد دانش‌بنیان مجلس شورای اسلامی نیز گفت: با توجه به ظرفیت‌های بالا، زیرساخت‌ها و امکانات خوب دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری باید یک شتاب‌دهنده که همان مراکز رشد و شرکت‌های خصوصی است، ایجاد شود و دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، امکانات خود را در اختیار این شتاب‌دهنده قرار دهد.

وی تأکید کرد: شتاب‌دهنده‌ها، مجموعه‌هایی هستند که معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهوری به‌عنوان مجموعه‌های ممتاز کشوری که از لحاظ حرفه‌ای و تخصصی ممتاز و در زمینه‌های مختلف مورد تأیید بوده را به دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد معرفی کرده تا این واحد دانشگاهی با در اختیار گذاشتن فضا، امکانات و تسهیلات به شتاب‌دهنده‌ها، سهمی از آن شرکت یا مجموعه برداشت می‌کند.