در رتبه بندی 2020 اعلام شد

کسب رتبه دوم دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در رتبه بندی گوگل اسکولار

تصویر مطلب کسب رتبه دوم دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در رتبه بندی گوگل اسکولار
  • دوشنبه 22 دی 1399
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان از کسب رتبه دوم سایت وبومتریک واحد اصفهان (خوراسگان) در بین واحدهای دانشگاهی برای سومین سال متوالی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اصفهان، دکتر پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، گفت: بر اساس اعلام سایت وبومتریک (www.webometrics.info) در ماه ژانویه سال 2021، دانشگاه های برتر دنیا در گوگل اسکولار (GOOGLE SCHOLAR CITATIONS) بر اساس تعداد استناد یا سایتیشن مشخص شدند.

وی افزود: این رتبه بندی از بین حدود 950 هزار پروفایل از بیش از 3800 دانشگاه در سطح دنیا انجام گرفته که در این بین از 20 دانشگاه آزاد اسلامی موجود در این رتبه بندی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) پس از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران در جایگاه دوم دانشگاه های آزاد اسلامی قرار گرفت.

وی افزود: گوگل اسکولار یا سایت محققان گوگل، با لحاظ کردن استادان و دانشمندانی که پروفایل گوگل اسکولار خود را بر اساس نام موسسه، نام دامنه دانشگاهی و آدرس ایمیل دانشگاهی خود تنظیم کرده اند و بر اساس تعداد سایتیشن های آنها به منظور رتبه بندی منتشر کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) خاطرنشان کرد: گوگل اسکولار موتور جستجوی رایگانی است که یافتن مقاله‌های علمی و بکارگیری آن‌‌ها در زمینه‌های تولید علم را برای محققان امکان پذیر می کند و به کمک این موتور جستجوگر می توان نوشته های علمی، استنادات، نویسندگان و مقالات را مورد جستجو قرار داد و رویدادهای علمی اخیر در حوزه های تحقیقاتی مختلف را دنبال کرد.

دکتر نجفی با اشاره به اینکه هدف دیگر از تولید چنین پروفایل هایی، آشنایی بیش از پیش پژوهشگران با هم و از این طریق مشارکت علمی در کارهای تحقیقاتی است، خاطر نشان کرد: از طریق این سرویس، می توان رزومه علمی و دانشگاهی و پروفایل خود را تحت دامنه دانشگاه مربوطه ایجاد کرده و آنها را در وب برای دیگران قابل رویت کرد.