حجت الاسلام همتی:

دانشگاه آزاد با پتانسیل های علمی و آموزشی بالا از مهمترین دانشگاه های کشور است

تصویر مطلب دانشگاه آزاد با پتانسیل های علمی و آموزشی بالا از مهمترین دانشگاه های کشور است
  • چهارشنبه 24 دی 1399
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین و وسیع ترین دانشگاه در منطقه است و از مهمترین دانشگاه های کشور به شمار می رود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اراک، نشست رؤسای واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و مدیران گروه‌های آموزشی واحد اراک با حضور دکتر جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی و حجت الاسلام دکتر مهدی همتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با محوریت تکریم دانشجویان، ارتقای کیفیت آموزشی، بررسی مسائل و مشکلات آموزشی و پژوهشی، آمایش رشته های استان، رعایت سرفصل های آموزشی، بحث پیش دفاع و مقالات، فعال شدن نشریات علمی در واحدها و مراکز دانشگاهی استان در واحد اراک برگزار شد.

حجت الاسلام دکتر مهدی همتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در ابتدای جلسه با تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: علم، نور و چراغ راه هدایت است که در هر جایی مشکل گشاست.

وی اظهار داشت: استان مرکزی دارای استعدادهای خدادادی و بزرگانی از جمله حضرت امام خمینی(ره)، آیت‌الله اراکی(ره)، امیر کبیر و قائم مقام فراهانی و .... است.

حجت الاسلام دکتر همتی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین و وسیع ترین دانشگاه در منطقه است و با داشتن پتانسیل های علمی، آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و کشاورزی بسیار از مهمترین دانشگاه های کشور به شمار می رود.

وی با اشاره به بازار فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت: ان شاءالله با رونق این بازار، اساتید و کارکنان دغدغه معیشتی نخواهند داشت.