دکتر نجفی مطرح کرد

تصویر مطلب انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و شرکت مخابرات اصفهان
  • شنبه 27 دی 1399
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان از امضاء تفاهم نامه همکاری های مشترک میان این دانشگاه و شرکت مخابرات منطقه اصفهان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اصفهان، دکتر پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: این تفاهم نامه در راستای اهداف سند چشم انداز و سیاست های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ارتقاء دانش جهت افزایش تولید ملی و به منظور بهره برداری دوسویه میان دانشگاه آزاد اسلامی و شرکت مخابرات منطقه ای اصفهان به امضاء طرفین رسید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه این تفاهم نامه در موضوعات آموزشی، پژوهشی و فناوری تنظیم شده است، افزود: از آنجا که ارتباط و همکاری های متقابل میان مؤسسات خدماتی، علمی، آموزشی، پژوهشی و ... از الزامات توسعه و پیشرفت هر جامعه قلمداد می شود، این تفاهم نامه می تواند به ارتقاء کمی و کیفی هدف ها و برنامه های مشترک کمک کند.