کسب بالاترین رتبه علمی کشور توسط فصلنامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد

تصویر مطلب کسب بالاترین رتبه علمی کشور توسط فصلنامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد
  • شنبه 27 دی 1399
فصلنامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد به بالاترین رتبه علمی کشور در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بروجرد، تنها فصلنامه انگلیسی زبان رشته مرتعداری کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد به نام International journal of Rangeland Science به بالاترین رتبه علمی کشور در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با مرتبه علمی «بین المللی» دست یافت.

این فصلنامه در معتبرترین سامانه‌های رتبه بندی مجلات دنیا از جمله Scopus, scimagojr, ISC و ... ثبت شده و دارای رتبه Q3 است.

این نشریه با سردبیری دکتر علی اشرف جعفری و مدیر مسئولی دکتر علی آریاپور توانست به این مهم دست یابد.