حضور ۸ کماندار دانشگاه آزاد اسلامی در اردوی تیم ملی

تصویر مطلب حضور ۸ کماندار دانشگاه آزاد اسلامی در اردوی تیم ملی
  • شنبه 27 دی 1399
درخشش بانوان و مردان کماندار دانشگاه آزاد اسلامی در لیگ ریکرو کشور، دعوت 8 نفر از آنان را به اردوی تیم ملی به همراه داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به دنبال درخشش تیم جوان بانوان دانشگاه آزاد اسلامی در لیگ ریکرو کشور و ثبت رکوردهای تازه، 5 نفر از آنان به اردوی تیم ملی دعوت شدند.

زهرا نعمتی، مهتا عبداللهی، مریم نادعلی، سمانه رمضانپور و آیتک جلوسیان که زیر نظر دکتر زهرا شمس در تیم ریکرو دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت می کنند، از امروز در اردوی تیم ملی در سایت تیروکمان حضور دارند.

همچنین میلاد وزیری، صادق اشرفی و رضا صادقی از تیم ریکرو مردان دانشگاه آزاد اسلامی به اردوی تیم ملی که از ۲۷ دی تا ۱۴ بهمن برگزار خواهد شد، دعوت شده اند.

تیم ریکرو مردان دانشگاه آزاد اسلامی با اقتدار صدرنشین لیگ است. تیم ریکرو بانوان دانشگاه نیز در رده دوم لیگ قرار دارد.