برگزاری نشست شورای اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی

تصویر مطلب برگزاری نشست شورای اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی
  • چهارشنبه 1 بهمن 1399
چهاردهمین نشست شورای اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی در واحد مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مشهد، چهاردهمین نشست شورای اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی با حضور دکتر مسعود طاهری لاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی به میزبانی واحد مشهد برگزار شد.

در این نشست از اقدامات اثرگذار و راهبردی مدیران و مسئولان روابط عمومی استان در جهت کسب رتبه اول جذب دانشجو در سطح کشور توسط واحد مشهد و قرار گرفتن دانشگاه آزاد استان در بین استان های برتر کشور به لحاظ جذب دانشجو قدردانی و بر ارتقای جایگاه روابط عمومی و ایفای نقش روابط عمومی ها در جایگاه استراتژیک دانشگاه و تحقق اهداف عالیه دانشگاه تاکید شد.

در ادامه هریک از مدیران و مسئولان روابط عمومی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی به بیان اقدامات انجام شده در خصوص جذب دانشجو و موانع و مشکلات حوزه کاری خود پرداختند و راهکارهای لازم را پیشنهاد دادند.

در این نشست، از مدیران و مسئولان روابط عمومی واحدها و مراکز آموزشی نیشابور و قوچان به جهت جذب از لحاظ تعداد دانشجو و کاشمر و سرخس به لحاظ درصد رشد نسبت به سال گذشته در جذب دانشجو ، تقدیر شد.

این نشست با حضور دکتر طاهری لاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی، حجت الاسلام مهدوی نسب رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد استان، دکتر ناطق گلستان معاون هماهنگی و رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان، جعفری مدیر کل حوزه ریاست دانشگاه آزاد استان و امیر خالقی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان و مشهد در مرکز رفاهی این دانشگاه برگزار شد.