معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از سرای نوآوری دانشگاه آزاد قم بازدید کرد

تصویر مطلب معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از سرای نوآوری دانشگاه آزاد قم بازدید کرد
  • چهارشنبه 1 بهمن 1399
دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی قم بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد قم؛ دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان کشور از سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم بازدید کرد.

نمایشگاه محصولات نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم به همت معاونت پژوهش و فناوری این واحد دانشگاهی با هدف ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی نوآورانه و ایده‌های دانشجویان و اعضای هیات علمی برپا شده است.

در این بازدید که حجت‌الاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم نیز حضور داشت، دانشجویان دارای ایده‌های نوآورانه توضیحات لازم را ارائه کردند.