با حکمی از سوی دکتر طهرانچی

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات منصوب شد

تصویر مطلب قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات منصوب شد
  • چهارشنبه 8 بهمن 1399
دکتر طهرانچی با صدور حکمی، دکتر صباغ‌زاده را به عنوان قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی دکتر جمشید صباغ‌زاده را به عنوان قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات منصوب کرد.

در متن حکم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر جمشید صباغ‌زاده

با اهدای سلام و تحیات

با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان قائم مقام اینجانب در واحد علوم و تحقیقات منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

همچنین دکتر طهرانچی در نامه ای جداگانه ضمن موافقت با استعفای دکتر رضا مسعودی سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، از زحمات و تلاش‌های وی در دوران مسئولیت در این واحد، تشکر و قدردانی و برای وی آرزوی موفقیت کرد.

دکتر صباغ‌زاده قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات دارای مدرک دکتری فیزیک اتمی مولکولی با مرتبه علمی استاد تمام و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی است که سوابقی از جمله مشاور علمی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، رئیس مرکز تحقیقات لیزر سازمان انرژی اتمی، مؤسس و رئیس مرکز ملی علوم و فنون لیزر ایران، عضو هیأت علمی سازمان انرژی اتمی، عضو هیأت موسس پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، سرپرست مرکز علوم و فناوری‌های پیشرفته دانشگاه آزاد اسلامی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس دانشکده علوم پایه واحد تهران مرکزی، رئیس مجتمع آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی و... را در کارنامه دارد.