با حضور دکتر خسروپناه

کلینیک حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان افتتاح شد

تصویر مطلب کلینیک حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان افتتاح شد
  • چهارشنبه 8 بهمن 1399
کلینیک حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بندرعباس،کلینیک حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، علی صالحی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان، احسان کامرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و جمعی از دانشگاهیان افتتاح شد.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه شورای ادارای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با تأکید بر نقش رؤسای واحدها در پیشبرد اهداف دانشگاه، گفت: رؤسای واحدها و شورای تخصصی به عنوان بازوی راهبردی سازمان مرکزی باید با تبیین برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی و هدف گذاری در حرکت های رو به رشد خود با شناسایی فرصت ها و تهدیدهای هر منطقه از فرصت ها استفاده بهینه کنند و چالش ها و تهدیدات را نیز با به کار گرفتن استراتژی های مدیریتی درست، به فرصت تبدیل کنند.

دکتر خسروپناه با تأکید بر لزوم حضور اعضاء هیأت علمی در دوران کرونا برای پاسخگویی به سؤالات تحقیقی و پژوهشی دانشجویان و جلوگیری از رکود فعالیت های علمی، افزود: اعضای هیأت علمی باید به عنوان مغز متفکر و برنامه ریز در دانشگاه حضور فعال و پویا داشته و با ارائه راهکارهای علمی و پژوهشی، مسیر پیش رو را هدف گذاری کنند.

وی نخبه پروری و ارج نهادن به استعدادهای جوانان هوشمند و با استعداد را بسیارمهم دانست و بر ضرورت تقویت کرسی های علمی تخصصی و نظریه پردازی به عنوان یکی از ارکان مهم ارتقاء، پیشرفت و رشدعلمی تأکید کرد و گفت: یکی از وظایف خطیر اعضاء هیات علمی راه اندازی مجلات علمی معتبر، کرسی های نظریه پردازی، حرکت بر محور تمدن سازی نوین اسلامی و تولید محتوا و اثر بخش کردن یافته های علمی و پژوهشی است.

اساتید بسیجی باید پرچمدار و محور توسعه جهاد علمی در جامعه باشند

حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه هم اندیشی با بسیج اساتید دانشگاه های هرمزگان با اشاره به مبحث نظریه نظام انقلابی مقام معظم رهبری گفت: این نظریه بر اساس سه رکن خود سازی، جامعه پردازی و تمدن سازی بنا شده و در طول 4 دهه انقلاب، کارکردهای مؤثر و فراوانی داشته است.

وی با اشاره به نقش بسیج اساتید در توسعه علمی و پژوهشی کشور اظهار داشت: اساتید بسیجی باید به عنوان نماد انقلابی گری و رکن توسعه علمی، پرچمدار و محور توسعه جهاد علمی در جامعه باشند. اساتید بسیجی باید در همه صحنه ها به عنوان تأثیر گذار، رهبر و جهادگر انقلابی ناظر بر عملکرد جامعه باشند.