توسط دانشگاه استنفورد

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در زمره ۲ درصد برتر دانشمندان جهان قرار گرفت

تصویر مطلب عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در زمره ۲ درصد برتر دانشمندان جهان قرار گرفت
  • چهارشنبه 8 بهمن 1399
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس و مدیرمسئول مجله نانوساختار در شیمی در فهرست ۲ درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شهرقدس، امید مرادی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس و مدیرمسئول مجله نانوساختار در شیمی در گزارش تکمیلی که توسط دانشگاه استنفورد آمریکا در ۱۶ اکتبر ۲۰۲۰ در مجله PLOS منتشر شد، در زمره دو درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفت.

براساس گزارش استنادی مجلات (Journal Citation Reports)که همه‌ ساله در ماه ژوئن توسط پایگاه اطلاعاتی WOS منتشر می‌شود، مجله (Journal of Nanostructure in Chemistry) وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در سال جاری موفق به کسب ضریب اثربخشی (Impact Factor، ۴٫۰۷۷) شده است.

امید مرادی مدیرمسئول مجله Journal of Nanostructure in Chemistry بوده که مقالات علمی متعددی تولید کرده است.

عبدالله قاسمی پیربلوطی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس از امید مرادی عضو هیأت علمی این دانشگاه که در فهرست دو درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفت، تجلیل کرد.