تصویر مطلب آغاز به کار دوره تربیت مدرس تبیین بیانیه گام دوم انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
  • چهارشنبه 8 بهمن 1399
نخستین دوره تربیت مدرس تبیین بیانیه گام دوم انقلاب ویژه اساتید بسیجی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان خراسان رضوی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مشهد، نخستین دوره تربیت مدرس تبیین بیانیه گام دوم انقلاب ویژه اساتید بسیجی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان خراسان رضوی، امروز با حضور حجت الاسلام دکتر ثقفی مسئول نهاد فرایند سپاه و رئیس کمیسیون تلفیق بیانیه گام دوم انقلاب و دکتر پورقربان معاون بازرسی و تعالی مدیران بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد آغاز به کار کرد.

اساتید بسیجی در این دوره دو روزه با مباحثی همچون مبانی بیانیه گام دوم انقلاب که به روش فهم اندیشه رهبری و چرایی بیانیه گام دوم انقلاب می پردازد، محتوای بیانیه گام دوم و نقشه راه تحقق دولت اسلامی آشنا می شوند.

این دوره به همت سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان و بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی در مرکز فرهنگی و رفاهی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در حال برگزاری است و تا فردا ادامه خواهد داشت.