توسط معاونت علوم انسانی و هنر

کارگاه آموزشی کرسی‌های ترویجی در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

تصویر مطلب کارگاه آموزشی کرسی‌های ترویجی در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • چهارشنبه 8 بهمن 1399
کارگاه آموزشی کرسی‌های ترویجی ویژه معاونان پژوهش و فناوری مراکز استانها توسط معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، کارگاه آموزشی کرسی‌های ترویجی توسط معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی ویژه معاونان پژوهش و فناوری مراکز استانها و واحدهای جامع و مستقل و رؤسای هیأت‌های اندیشه‌ورز استانی به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی دکتر علیرضا عراقیه مدیرکل پژوهش و تحصیلات تکمیلی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه یکی از مهمترین اهداف برگزاری این کارگاه حرکت در مسیر تعالی علوم انسانی و هنر و همچنین گسترش ظرفیت‌های آن برای تولید علم و نظریه‌پردازی است، گفت: این مسأله یکی از مأموریت‌های معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی است. برگزاری کارگاه آموزشی در راستای مصوبات دومین کمیته دستگاهی کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی افزود: «نظارت بر عملکرد استان‌ها در ارزیابی طرح‌نامه‌ها و بررسی صلاحیت داوران و ناقدان پیشنهادی و ارسال نتایج به دبیرخانه هیات حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره»، «نظارت بر حسن برگزاری کرسی‌ها»، «نیازشناسی تخصصی در حوزه علوم انسانی، معارف دینی و هنر مرتبط با مرکز علمی»، «جهت‌دهی رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها به سمت نظریه‌پردازی و نوآوری در راستای حل اهم مشکلات جامعه و نظام جمهوری اسلامی ایران» و «ارائه گزارش‌های لازم به دبیرخانه هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی» از مأموریت‌های کمیته دستگاهی کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره دانشگاه آزاد اسلامی است.

دکتر عراقیه خاطرنشان کرد: طبق مصوبات دومین جلسه کمیته دستگاهی کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شده تا با هدف فرهنگ‌سازی، بسترسازی، ساماندهی، شناسایی ظرفیت‌های علمی و اجرایی و همچنین ایجاد انگیزه در زمینه برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی و به‌ویژه کرسی‌های علمی-ترویجی، جلسه‌ای سراسری با معاونان پژوهشی و علمی واحدهای دانشگاهی برگزار شود که جلسه امروز مبتنی بر این اهداف برگزار شده است.

وی در پایان تأکید کرد: اگر دانشجویان مقطع دکتری آزاد اسلامی بتوانند یک کرسی ترویجی و علمی در خصوص یکی از مباحث رساله خود برگزار کنند، ۲ امتیاز پژوهشی کسب خواهند کرد. همچنین کرسی‌های تخصصی نقد و مناظره شامل ۴ امتیاز پژوهشی است.

همچنین در این مراسم میثم چگین سرپرست مرکز مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه به ارائه گزارشی در خصوص برگزاری انواع کرسی ها و لزوم گسترش فرهنگ آزاداندیشی در دانشگاه‌ها پرداخت.