برگزاری مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده

تصویر مطلب برگزاری مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده
  • چهارشنبه 8 بهمن 1399
مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد آباده، مراسم تشییع و تدفین یکی از شهدای گمنام کربلای 5 با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان در دانشگاه آزاد اسلامی آباده برگزار شد.

محمد رستم پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده در این مراسم با ابراز خرسندی از میزبانی پیکر مطهر این شهید گمنام، گفت: حضور این شهید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده وظیفه ما را در جهت انتقال مفاهیم انقلابی به دانشجویان ببش از پیش سنگین تر می کند.

وی با بیان اینکه شهدا پیام آور شجاعت، دلیری و غرور ملی هستند، افزود: مراسم تشییع و تدفین شهدا همیشه با شکوه برگزار می شود و این نشان از آگاهی مردم نسبت به ارزش شهدا و تعهد به ولایت و میهن پرستی است.