بازدید دکتر جهان‌بین از دانشگاه آزاد اسلامی مرکز فریمان

تصویر مطلب بازدید دکتر جهان‌بین از دانشگاه آزاد اسلامی مرکز فریمان
  • پنج شنبه 30 بهمن 1399
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از مرکز فریمان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از مرکز فریمان، دکتر فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان خراسان رضوی، از دانشگاه آزاد اسلامی مرکز فریمان بازدید کرد.

دکتر جهان بین از بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی مرکز فریمان بازدید و با کارکنان و اعضای هیأت علمی این مرکز دانشگاهی دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست دکتر محمد علیشاهی رئیس مرکز فریمان به ارائه گزارشی از وضعیت دانشجویی، پژوهشی و اداری مرکز پرداخت.

همچنین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اعضای هیأت علمی، نماینده کارکنان و اساتید حق‌التدریس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز فریمان دیدار و گفت و گو کرد و در جریان مطالبات و پیشنهادات آنها قرار گرفت.

در ادامه این نشست، برخی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مرکز فریمان نیز به بیان مشکلات و مطالبات خود پرداختند.

دکتر جهان بین در ادامه سفر به استان خراسان رضوی، در کارخانه قند شهر فریمان حضور یافت و با مسئولان این کارخانه دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار، مقرر شد زمینه‌های همکاری در طرح پویش صنعت (بورس دانشجو)، استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در موضوع تحقیق و توسعه، استفاده از ظرفیت اعضای هیأت علمی در بحث‌های مشاوره‌ای و افزایش راندمان فراهم شود و تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی مرکز فریمان و کارخانه قند فریمان منعقد شود.

همچنین دکتر جهان بین در ادامه با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت جام از این واحد دانشگاهی بازدید کرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در جلسات شورای فرهنگی و هیأت رئیسه واحد تربت جام در جریان فعالیت های این واحد دانشگاهی قرار گرفت.

همچنین دکتر جهان بین به طور جداگانه با کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت جام دیدار و گفت وگو کرد.